SAYA KEMBALI ..... WOHOOOO :)

By | Wednesday, October 24, 2018 4 comments
Hi gais.. uhuk! uhuk!
Lama kan tak update blog ni. Kan? Kan?

Walau bagaimanapun aku terharu ada di antara korang masih mengikuti saya di Instagram. Thankssss. Weeeee.... Aku banyak update aktiviti travel di Instagram dan share bersama anda di email. :)

Banyak yang korang termiss ni. Jika korang mengikuti aku di Instagram dan Facebook, korang tahu aku baru je balik dari roatrip gila ke Hatyai. Letih uolsss. Semua main redah ...!! Ehhh, korang nak tau ke ape yang best kat sana? Kalau ada yang nak tau, nanti aku share story ye... Hahaha.

Semestinya sekarang ramai yang plan nak ke Hatyai dengan keretapi. And actually benda tu aku dah pernah share masa tahun 2014. Godek-godekla balik entry lama. Tapi untuk ber-roadtrip ke sana, aku tak share lagi. Hehehe..

Okaylah .. nanti sambung cerita. Weeeeee....!!!

Psssst, anybody miss me? 😆😆 
Angkat tangan cepat!!! 





Newer Post Older Post Home

4 comments:

  1. hai tatie.. jom join contest blogger terbesar .
    https://www.rinazul.com/2018/10/contest-blogger-rm15000-anjuran.html

    ReplyDelete
  2. Duk datang singgah je ni refresh nak tunggu update hehehehe...

    ReplyDelete

Sexy Red Lips