Latest Posts

Showing posts with label AIRLINES. Show all posts
Showing posts with label AIRLINES. Show all posts
Hai .. assalamualaikum.

Ada yang belum tidur ke?? Aku macam biasa, tidur lambat menyiapkan kerja sebelum tidur. Oh by the way, ada ke sesape yang dah pergi MATTA FAIR semalam dan kelmarin? Aku?? Belum lagi. Besok last day kan dan kalau sempat aku terjah. Hehehe.

Eh, terlupa pulak. Actually nak share kempen terbaru dari Etihad Airways ni. Tetiba tadi dapat email dari Etihad. Kira ni masih fresh dari oven gittewww. View pun masih beratus lagi. So kalau korang belum tengok, jomlah tengok. Cantiknya Nicole Kidman dalam ni.. Kan?? Kan?? Hiks!

Tetiba rindu kat Etihad Airways. :(

Etihad Airways New Campaigns
Sexy Red Lips